У Львові розшукують безвісти зниклу молоду дівчину, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це у спільноті Варта-1 у фейсбук написала стерта зниклої Oksana Hnatyshyn.

Так, стало відомо, що у Львові розшукують безвісти зниклу Самурську Тетяну. Відомо, що вона вийшла з дому ще 26 червня приблизно 12:00 і не повернулася. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон дівчини відімкнений.

Самурська Тетяна


Особливі прикмети зниклої: на вигляд приблизно 25 років, волосся фарбоване, рудого кольору, середньої статури, очі сірі.

Якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону +380686413789. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ!!!! Вийшла з дому і не повернулась 26 червня приблизно 12:00 у м. Львові Самурська Тетяна. Якщо хтось бачив, або знає де знаходиться подзвоніть +380686413789( сестра).

Geplaatst door Oksana Hnatyshyn op Zaterdag 27 juni 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що київські поліцейський зупинили дитини, який їхав на велосипеді по жвавій трасі без доросліх. Хлопчик відправився до бабусі з Києва в Житомирську область без відома мами.

Знай повідомляв, що на пиркарпатье поліція оголосила в розшук блакитнооку дівчину.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі хлопчик втік в гості до бабусі, поки мама була зайнята.