На Львівщині чергова катастрофа з-за сильних дощів. Проливні зливи стали причиною для руйнування дороги, яка з'єднувала кілька віддалених сіл з найближчим містом.

На Львівщині поблизу Трускавця стався зсув, який зруйнував дорогу Східниця-Орів. Зсув стався зі сторони села Орів і біля гори Цюхів Діл. На даний момент ця дорога зараз не проїзна. Про це повідомляє видання «Варто – Галицькі новини».

На Львівщині розмило дорогу під Трускавцем Фото: Галицькі новини

Нещодавно на горі Цюхів Діл хотіли побудувати підвісну канатну дорогу, але паводки плани зруйнували. Її довжина повинна була стати 2-2,5 км. Початкова станція должан була розташуватися в селі Городище, а кінцева на горі Цюхів Діл. Також хотіли збудувати вілли на горі. Звідти відкривається панорамний вид на Трускавець і околиці, але проект так і не був реалізований.

Варто відзначити, що на Тернопільщині повінь прийшла в три села. Були затоплені житлові будинки та дороги. рятувальники евакуювали жителів сіл в безпечні райони області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Крім того, під Тернополем зливи стали причиною зсуву, який також потягнув за собою дорогу. У результаті цього від світу і цивілізації залишилися відрізаними кілька вулиць міста. путівець, яку водії самі проклали в об'їзд провалу не вирішує проблеми.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині велика вода затопили три села.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині паводки розмили дорогу.

Нещодавно Знай передавав, що затоплені райони Західної України показали з висоти пташиного польоту.