На Львівщині невідомий розстрілює бездомних тварин. Про це пишуть мешканці міста Яворів в соціальних мережах. Очевидиця жорстокого поводження з тваринами Ніна Хмелева написала в Facebook.

Користувачка розповіла, що невідомий під'їхав на автомобілі до місця, де були бродячі собаки і почав стріляти по них. Одну собаку він поранив, так як вона стала скиглити. Після цього очевидці розправи над тваринами затримали цього чоловіка, а собак знайти не вдалося, так як вони розбіглися.

Пост очевидиці розстрілу собак Фото: скріншот

Небайдужі люди не тільки затримали цього чоловіка, але і передали в руки правоохоронців. Поліція їхала більше години, а коли патруль під'їхав стрілець втік. Також користувачка зазначила, що передали поліції і номер автомобіля. Вони з'ясували, хто власник автомобіля і не хотіли приймати заяву і реєструвати його. Довелося зі скандалом поліцейським прийняти заяву і зайнятися цією справою.

Варто відзначити, що люди врятували тварин і на Івано-Франківщині. Під час паводку вода затопила притулок для бездомних тварин. У Калуші вода затопила вольєри та будки, де жили 320 собак. Небайдужі люди взялися рятувати тварин з води. Деяких тварин передали волонтерам, а інших відпустили з вольєрів. Вже зараз волонтери збирають гроші для відновлення роботи притулку. Вони збираються відновлювати вольєри та будки для тварин, а також ремонтувати будівлі, в яких жили собаки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У Києві невідомий вирішив розборонити двох великих собак сокирою. Одна з тварин отримало страшні рани. Про долю собаки і винуватця її травм поки нічого невідомо.

Нагадаємо, Знай писав, що на Франківщині затопило притулок для собак.

Знай повідомляв, що в Києві чоловік розрубав собаку.

Нещодавно Знай повідомляв, що в Тернополі пес чекає померлого господаря біля церкви.