Львів'янка з раком потребує термінової допомоги, аби отримати шанс на нормальне життя.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Roksolana Zinkevych.

Молодій львів'янці Сандрі всього 22 роки, але медики виявили у неї лімфому. Почувши діагноз дівчина розгубилася та довго не могла повірити що це все відбувається саме з нею.

"І земля втекла з-під моїх ніг. Я подумала, що вже помираю. Але діагнозу ще не знала, просто лікар дав зрозуміти, що це дуже погано. Потрібно було зробити операцію, щоб взяти лімфовузол на аналіз. Лікарі не знали, як це краще зробити, бо вони дуже глибоко. Так тиждень мене тягали, поки інший хірург не сказав «В понеділок на 9 год з халатом і капцями»", - розповідає хвора на рак львів'янка.

Львів'янка з раком потребує термінової допомоги


Дівчині вирізали 5 лімфовузлів під місцевим наркозом. Після цього були чотири тяжких дні в очікуванні результату. Після чого лікарі поставили діагноз — лімфома.

"Кожну секунду я почала проживати як останню, бо не знала, чого чекати. Було важко повірити у все, що відбувається. Мені здавалось, що це сон. А кожного ранку я просиналась і забувала, що зі мною щось не так", - згадує львів'янка.

Наразі молодій львів'янці потрібно довге та дороге лікування, на яке у їх сім'ї немає достатньо коштів. Якщо вас не залишила байдужим історія дівчини, то допоможіть бодай кількома гривнями.

❤️КОЛИ ЗЕМЛЯ ВТІКАЄ З-ПІД НІГ........❤️ ❤️ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА❤️ (Інформація перевірена адміністрацією Варта-1 та...

Geplaatst door Roksolana Zinkevych op Zaterdag 27 juni 2020

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі провели унікальну операцію хлопчику з онкологічним захворюванням.

Знай повідомляв, що лікар з франківська провів дві успішних і унікальних операції на мозку. Лікар видалив злоякісні пухлини без серйозних наслідків для здоров'я пацієнта.

Нещодавно Знай передавав, що медики Львова провели унікальну операцію з видалення пухлини носа у дитини.