У Львові відбудеться урочисте відкриття муралу із зображенням Василя Сліпака.

Про це повідомляє інформаційний портал Варта-1.

Так, стало відомо, що у понеділок, 29 червня, на вулиці Дорошенка, 9 відкриють мурал, присвячений всесвітньо відомому українському оперному співаку, солісту Паризької національної опери, волонтеру, учаснику Революції гідності та бойових дій на Сході України Василю Сліпаку.

Саме 29 червня 4 роки тому Герой загинув на війні, малюнок стане третім із шести муралів, які цьогоріч мають з’явитись на багатоповерхівках міста.

Фото Львівської міської ради


На муралі Василя Сліпака зображено двобічно: як Героя після того, як він пішов на війну, і як високомистецьку особистість.

Над муралом працювали: Святослав Владика, Максим Шиманський, Анастасія Руднєва, Валентин Гричишов, Наталія Пальчинська, Микола Куцик, Ольга Дмитрук, Глафіра Щербак та група «Sacred Universe». Мурал називається «Наш Сліпак — вічний міф». Зазаначимо, що на війні у сліпака був позивний Міф.

Нагадаємо, раніше у Харкові комунальники залишили відкритим канализацйионный люк.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дніпрянин побудував замок в центрі міста.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що львів'яни пересіли на човни.