Львів’янка збирається судитися із лабораторним центром через результат ПЛР-тесту для її матері.

Про це повідомляє Суспільне.

Так, стало відомо, що львів’янка Ольга Митник збирається звернутись у прокуратуру та судитись із Львівським лабораторним центром через результати ПЛР-тестування для її матері. Вона зазначила, що ПЛР-тест, який зробили у Лабораторному центрі, виявився позитивним, а дані приватної лабораторії — негативні.

Ольга Митник Фото: Суспільне

Жінка розповіла, що наприкінці травня матері Ольги Митник була потрібна операція. Для цього мали підтвердити, що у жінки немає коронавірусу. Провели тест у Львівському лабораторному центрі та з різницею у декілька днів у приватній лабораторії, але результати прийшли протилежні. Жінка зазначила, що жодних симптомів у її матері не було.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

“Для того щоб визначити наскільки є якісний і правдивий результат, є багато компонентів. Перш за все ми говоримо про те, наскільки правильно зроблений забір, де саме відбувався забір, наскільки якісно та з дотриманням вимог цей матеріал був доставлений до лабораторного центру. І, відповідно, потім проводились дослідження”, – каже Орест Чемерис очільник обласного департаменту охорони здоров’я.

Тепер львів'янка Ольга Митник хоче з’ясувати, які результати були правдивими через суд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.