У Львові на Привокзальному ринку продавці торгують порушуючи карантин.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила “Львівська пошта”.

Так, у Львові на Привокзальному ринку торгують з порушенням карантинних заходів. Практично всі продавці та покупці ходять тут без масок, а якщо й носять їх то не правильно, на підборідді.

Фото: “Львівська пошта”


Наразі Львівщина лідер в Україні за кількістю хворих, а люди самі собі послаблюють карантин та носять маски тільки для виду, також вони не використовують антисептичні засоби та не дотримуються соціальної дистанції.

Фото: “Львівська пошта”


"Медики щодня просять людей користуватися масками, антисептиками, мити руки та дотримуватися соціальної дистанції. Адже наголошують, що ці прості рекомендації дозволять стримати інфікування коронавірусом, а також зменшать показник госпіталізації хворих на COVID-19 та навантаження на медиків. Та чомусь не всі чують лікарів", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: “Львівська пошта”

Львівщина лідер в Україні за кількістю хворих, а люди самі собі послаблюють карантин, носячи #маски #на #підборідді....

Geplaatst door Газета "Львівська Пошта" op Donderdag 25 juni 2020

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.uа в Житомирі жінка вигулювала котів у дитячих візочках - все місто котиться від реготу

Також Знай.uа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики, бо бояться лікувати заражених китайським вірусом