У Львові сталася дика НП, батько вистрелив у сина після чого собі у голову.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у четвер, 25 червня, близько 18:30 до правоохоронців надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про отриманий виклик на «вогнепальне поранення». Патрульні негайно виїхали на вказане місце.

Фото пресслужба поліції Львівської області

Фото пресслужба поліції Львівської області


Прибулі на місце пригоди правоохоронці встановили, що між мешканцями квартири – 64-річним чоловіком та його сином, віком 41 рік, виник конфлікт, під час якого батько вистрелив з травматичного пістолета «Форт» синові в шию, після чого здійснив постріл собі у голову. Медики госпіталізували обох постраждалих чоловіків.

Фото пресслужба поліції Львівської області

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото пресслужба поліції Львівської області


За даним фактом слідчі Личаківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст.15 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запоріжжі невідомий у масці напав вночі на жінку.

Також Знай.uа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.