Останнім часом вся Галичина гуде після романтичного весілля зірки “Вар’яти-шоу” Володимира Жогло.

Так, молодята оприлюднили нові чуттєві фотографії с весільної фотосесії.

Нещодавно популярний гуморист Володимир Жогло одружився з коханою дівчиною Іриною, не зважаючи на карантин. Перші фото молодят почали з'являтися 17 червня. За словами гумориста, церемонія пройшла на Львівщині, а він обмінявся обітницями з коханою дівчиною Іриною в колі найближчих друзів та родичів.

Весілля зірки “Вар’яти-шоу” Володимира Жогло

Весілля зірки “Вар’яти-шоу” Володимира Жогло


До вівтаря шоумен пішов у класичному синьому костюмі та білій вишиванці. Водночас наречена Ірина, яка перебуває на останніх місяцях вагітності, красувалась у білосніжній сукні вільного крою і туфлях на підборах.

Весілля зірки “Вар’яти-шоу” Володимира Жогло

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Весілля зірки “Вар’яти-шоу” Володимира Жогло

Після весілля молодята почали публікувати у мережі чуттєві та романтичні фотографії з церемонії. Зі своїми свідками Володимир та Ірина Жогло позували на вулицях Львова та посміхалися всім навколо.

Весілля зірки “Вар’яти-шоу” Володимира Жогло

Нагадаємо, Знай писав, що Притула розповів, як відрізнити справжнього чоловіка від інших представників сильної половини людства.

Також Знай повідомляв, що Притула показав і розповів, як він з артистами шоу встигає все.

Нещодавно Знай передавав, що відбувається за лаштунками шоу «Вар'яти», хто і над ким жартує.