У Львові під час перевірки дотримання карантинних норм із місцевих маршруток висаджують стоячих пасажирів.

Про спільні рейди правоохоронців і працівників ЗМІ повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Так, у середу 24 червня у Львові місцеві правоохоронці та журналісти поводили спільні рейди на предмет дотримання містянами карантинних норм у громадському транспорті.

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич


Правоохоронці разом із журналістами перевіряли маршрутні таксі на вулиці Чорновола, якщо у салоні транспорту були стоячі пасажири, то їх висаджували.

“На Чорновола біля “Фокстроту”, поліція разом з журналістами перевіряють маршрутки, якщо є стоячі висаджують людей; на площі Кропивницького Укртрансбезпека і поліція влаштували рейд”, – інформує Зінкевич.

Варто зазначити, що на період карантину у громадському транспорті можна перевозити тільки сидячих пасажирів, при цьому кожен з них має використовувати захисні медичні маски.

24.06.2020 о 09:30 1. На Чорновола біля Фокстроту, поліція разом з журналістами перевіряють маршрутки, якщо є стоячі висаджують людей 2. На площі Кропивницького Укртрансбезпека і поліція влаштували рейд.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Dinsdag 23 juni 2020

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців у сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.uа Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Знай.uа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики, бояться лікувати заражених китайським вірусом