У Львові під вікнами мера Андрія Садового лежача жінка вимагала скасувати карантин.

Про це повідомляє інформаційний портал “Вголос”.

Так, стало відомо, що у середу, 24 червня, у Львові на площі Ринок перед входом до мерії жінка влаштувала одиночну акцію протесту. Львів'янка вимагала аби у місті скасували карантин.

Жінка лягла просто посеред площі Ринок підстеливши килимок для занять спортом і поклала собі на груди плакат з вимогами скасувати карантин.

Фото: Вголос


«Путін і влада застосовують секретні технології навіювання думок! Не дають спати! Геть карантин!», - такий надпис був на плакаті львів'янки.

Варто зазначити, що за минулий день Україні зафіксовано нові 994 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Станом на четвер 25 червня, у Львівській області за весь час пандемії зафіксовано 4627 випадків захворювання на коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики - бояться лікувати заражених китайським вірусом