На Львівщині на карантин закриють два села через спалах коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Жовківської РДА.

Так, стало відомо, що два села на Львівщині закриють на карантин. Зокрема йдеться про села Монастирок та Замок.

За членами сімей, які були в контакті з хворим на коронавірус, вирішили встановити медичний патронаж та організувати обмежений в’їзд і виїзд в села. У цих селах заборонили будь-які скупчення людей та посилили контроль за дотриманням карантинних обмежень.

Карантин в Україні, скріншот відео
Карантин в Україні, скріншот відео


Також із мешканцями сіл мають намір провести інформаційно-просвітницьку роботу про запобігання поширенню коронавірусу.

Зазначимо, що у Жовківському районі зареєстрували 240 випадків захворювання на коронавірус. Загалом на Львівщині є 4423 випадків захворювання на Covid-19.

Нагадаємо, що карантин на Львівщині триватиме щонайменше до 31 липня. Наприкінці червня обласна комісія ТЕБ та НС має переглянути посилення чи послаблення карантину в області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики - бояться лікувати заражених китайським вірусом