На трасі Київ-Чоп сталася жахлива ДТП у результаті якої загинуло двоє осіб, зіткнулися мікроавтобус Mercedes Vito та легковик Renault.

Про це повідомляє інформаційний портал Рrykarpattya

Так, стало відомо, що у вівторок вранці, 23 червня, на трасі Київ-Чоп біля села Чучмани Буського району сталася ДТП. Відомо, що зіткнулися мікроавтобус Mercedes Vito та легковик Renault. Унаслідок аварії загинули двоє людей – пасажири мікроавтобуса.

Фото Національної поліції

Як з'ясували правоохоронці, водій мікроавтобуса Mercedes Vito – 31-річний мешканець Золочева, здійснюючи розворот, не надав перевагу в русі легковику Renault, яким керував 56-річний місцевий мешканець, внаслідок чого сталося зіткнення.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото Національної поліції

На місці аварії загинули двоє пасажирів автомобіля Mercedes – мешканці Золочівського району, віком 34 та 28 років. Водій мікроавтобуса та ще один пасажир госпіталізовані в реанімацію. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій автомобіля Renault.

Фото Національної поліції

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Наразі триває досудове слідство.

Фото Національної поліції

Нагадаємо, раніше у Харкові соратник Зеленського їздив без номерів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі жінка випала з автобуса прямо під колеса.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.