У Львові перевірятимуть маршрутки щодо дотримання карантинних заходів.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, стало відомо, що у середу, 24 червня, у Львові моніторингова група щодо перевірки дотриманням умов карантину перевірятиме громадський транспорт. Такі групи будуть працювати у місцевих трамваях, тролейбусах і автобусах, і перевірятимуть, чи пасажири заходять у транспорт у масках та чи немає у транспорті стоячих пасажирів.

Маршрутка, фото YouTube
Маршрутка, фото YouTube


”Єдине зауваження, що мешканці, які користуються нашим транспортом, їздять без масок і наражають на небезпеку людей, які є поряд. Люди розслабилися і думають, що небезпека минула. Але, на жаль, кількість хворих зростає. Тому, наскільки ми будемо дотримуватися протиепідеміологічних заходів, щоб унеможливити ріст захворюваності, залежить від нас з вами”, — зазначила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Також у міські раді Львова просять містян чітко дотримуватися усіх заходів, які передбачені чинним законодавством, комісією ТЕБ і НС і прийняті штабом Львівської міської ради, щоб уникнути розповсюдження вірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин можуть продовжити до нового року з-за "шастанья" українців - "Ми повинні бути морально готові"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть прийняти у будь який момент

Також «Знай.ua» писав, що В Україні за добу 681 нових хворих коронавірусом, 10 померло