На Львівщині від коронавірусу загинула мати п’ятьох дітей.

Про це повідомляє інформаційний портал Високий замок.

Так, стало відомо, що на Львівщині від коронавірусу загинула багатодітна матір. На момент смерті жінці був 41 рік. Вона працювала вчителем у селі Великі Глібовичі Перемишлянського району Львівської області.

Медики
Медики / Фото з вільних джерел


Так, стало відомо, що 7 червня у неї підвищилася температура, вона звернулася до сімейного лікаря. За тиждень, 14 червня, «швидка» доставила жінку у Центр легеневого здоров’я, у реанімаційне відділення. На той момент стані жінки був вже дуже важким. Лікарі поставили їй діагноз — двобічна вірусно-бактеріальна пневмонія.

У Центрі легеневого здоров’я, відразу у пацієнтки взяли мазки на ПЛР-дослідження. Результат виявився позитивний.

Зазначається, що у пацієнти були супутні недуги: цукровий діабет, надмірна маса тіла. З 17 червня вона перебувала на апараті штучної вентиляції легень. Лікарі боролися за її життя, але врятувати жінку не вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин можуть продовжити до нового року з-за "шастанья" українців - "Ми повинні бути морально готові"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть прийняти у будь який момент

Також «Знай.ua» писав, що В Україні за добу 681 нових хворих коронавірусом, 10 померло