На Львівщині невідомі грабіжники влаштували звірячу розправу над сім'єю.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у області.

Так, стало відомо, що у Львівській області грабіжники в масках увірвалися в будинок. Невідомі зв'язали господарів і жорстоко побили їх. Ця пригода сталася у неділю, 21 червня, в одному з сіл Пустомитівського району.

"Близько 02:00 ночі троє невідомих у масках увірвалися в будинок, де знаходилися чоловік і жінка у віці 56 і 62 років. Нападники зв'язали і жорстоко побили господарів, забрали грошові кошти та ювелірні вироби, після чого втекли", - сказано в повідомленні.

Фото Національної поліції


Зловмисники завдали чоловікові сильні удари в результаті чого він помер на місці події. Також в результаті побиття постраждала жінка, їй працівники швидкої допомоги надали першу допомогу.

За даним фактом відкрили дві кримінальні провадження за п. 6, п. 12 год. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Злочинців розшукують.

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Запоріжжі невідомий у масці напав вночі на жінку.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також Знай.ua писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.