На Львівщині відкрили незвичайну жаб’яча ферма.

Про це повідомляє інформаційний портал seeds.

Так, на Львівській міні-фермі з розведення равликів “Tante Snails” з'явилися ще й жаби. З часом фермери збираються вийти на промислові обсяги виробництва жаб’ячого м’яса.

“Ми розширили власну равликову ферму і це переросло в окремий вид діяльності. З жабками вийшло так само як і з равликами”, — розповідає фермер-ресторатор Орест Давидко.

Жаб’яча ферма, скірншот із відео


Спочатку фермери закуповували жаб у різних постачальників в Україні. Потім все-таки вирішили купити маточне стадо, обладнали невеличку водойму та розплідник і дали старт повноцінній жаб’ячій фермі.За словами фермера, пара породистих жабок для розведення на спеціальній фермі коштує від 100 доларів.

Незабаром тут збиратимуть перший “урожай”, а вийдуть на промислові обсяги виробництва жаб’ячого м’яса на фермі “Tante Snails”, ймовірно, вже цього року.

На території ферми проводять екскурсії для всіх охочих та проводять дегустації страв із вирощених тут же молюсків і земноводних.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кішки можуть спілкуватися з людьми унікальним способом: про таке ви навіть не здогадувалися.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Кішка не дарма спить біля ваших ніг, 2 головні причини і секретна прикмета.

Також Знай.ua писав, Вчені змогли довідатися, чи любить вас ваша кішка: після цього собаки назавжди підуть у небуття