На Львівщині на спортивній базі в гірському районі чоловіка вкусила змія.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, стало відомо, що у вівторок, 16 червня о 20:38 до рятувальників надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні поступив 21-річний хлопець з діагнозом – укус змії правої ноги.

Як виявилося постраждав 21-річний житель Івано-Франківської області. Згодом стало відомо, що нещасний випадок стався під час відпочинку на спортивній базі в селі Орявчик Сколівського району.

ілюстративне Фото. Джерело: ДСНС

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Медики розповіли, що хлопець надійшов до них у стані середньої тяжкості. Медики роблять все можливе для подальшого його одужання. Поки про його стан нічого не відомо.

Що робити, якщо побачили змію поруч

не панікуйте, не наближайтеся і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть - у плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів
будьте гранично уважні в "зміїних" місцях: це висока трава, кущі, ліс.
вирушаючи в ліс краще надягати високе, щільне взуття, яке змія не прокусить.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ось писав, що в Дніпрі жителька виявила змію у ванній кімнаті.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі городяни стали свідками зміїної полювання.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі виявили гігантського жука з рогами і вусами.