У Львові збудують новий, величезний торговий центр з готельним блоком і конференц-залом.

Про це повідомляє інформаційний портал zagorodna.

Так, стало відомо, що бюро Contest оголосило результати міжнародного конкурсу проектів торгового центру з готельним блоком і конференц-залом у Львові. Переміг проект львівської архітектурної студії Guess Line Architects, що спроектувала громадський простір меморіалу Небесної сотні у Львові.

Фото zagorodna


Ділянка майбутньої забудови, площею близько 0,1 га, розташований в історичному центрі міста по вулиці Дорошенка, 2. Зазначимо, що ця територія внесена в Список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Пропорції нового торгового центру підпорядковувати сусіднім історичним спорудам, розташованим по периметру.

Головний архітектор Львова Антон Коломійцев на своїй сторінці в Facebook написав, що ця будівля не дешева в реалізації. І з роками воно буде старіти і гарнішати, як дороге вино. Також він підкреслив унікальність проекту переможця.

«Прикро, що багато учасників занадто буквально копіювали зразки інших світових будівель. Так вже сталося, що ми знаходили ці Проекти протягом 5 хв. Однозначно, що в світі також багато схожих вже реалізованих прикладів, подібних 1-е місце, але його не можна назвати прямою копією одного з них. Всі запозичені елементи привнесено сюди через призму глибокого осмислення », - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше Киянин оселився на даху висотки і перетворився в Калсона, - шикарний вид з вікна "дачки"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кияни назвали десятку кращих районів Києва і здивували всю Україну

Також «Знай.ua» писав, що Садовий вирішив перетворити Львів на Лондон, наплювавши на галичан - все для туристів