Зв'язок матері з дитиною, це неподільний союз, який навіть важко описати словами. Мати завжди відчуває, якщо з її дитиною щось не так, і в такі скрутні моменти на допомогу прийде молитва.

Щоб все у твоїх дітей було добре просто звернися до вищих сил та попроси про це. Навіть якщо вони давно виросли, навіть якщо у вас зараз не найкращий період у відносинах або ви давно не бачилися, — все це не має значення. Будь-яка мама бажає щастя своїй дитині, а значить, готова попросити Творця стати помічником і супутником для дочки або сина.

мати з дитиною, фото Pxhere
мати з дитиною, фото Pxhere


Молитва до Божої Матері перед іконою її «Виховання»

О, Пресвятая Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм чад наших (імена), та всіх отроків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних, і в лоні матерів носимих. Покрий їх ризою Твого Материнства, збережи їх в страсі Божому і послуху батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, щоб дарував їм все корисне для душевного спасіння. Доручаємо їх Материнському нагляду Твоєму, бо Ти єси Божественний покров рабам Твоїм. Амінь.

Молитва Богородиці за дітей

Пречиста Діво Маріє, Мати Божа, Яка — з волі й задуму Господніх — непорочно зачала та народила, і на благо всього світу, разом із св. Обручником Йосифом, виховала Свого Божественного Сина й Спасителя світу!

Вислухай, моя Свята Заступнице й Покровителько, мою до Нього тиху та щиру молитву і благання й упроси Його, аби Він Своєю милістю і благодаттю дав мені належної — Божої мудрости, сили й терпіння виплекати й виховати моїх дітей чесними і богобоязними людьми, щоби вони були втіхою і підтримкою мені на старість, і всьому народові українському окрасою, і щоб щирим і чистим серцем служили Христовій Церкві та славили й хвалили величне Боже ім’я та ублажали Твої, Богородице, материнство і покору Господній волі. Амінь.

Молитва до святої Параскевії при хворобі дитини

О, свята і преблаженна мученице Христова Параскевіє, у Господі красо дівича, мучеників похвало, чистоти образе, доблести дзеркало, премудрих подиве, віри християнської покрове, ідольського обману викривателько, Євангелія Божественного поборнице, заповідей Господніх послідовнице!

Ти сподобилася прийти до пристановища спокою вічного і в чертозі Нареченого Твого Христа Бога велично веселитися. Ти особливим вінцем дівицтва і мучеництва прикрашена Господом. Молимо тебе, свята Мученице, будь нашою блаженною заступницею перед Христом Богом, турботою Якого Ти звеселяєшся. Моли Всемилостивого, Який словом очі сліпим відкрив, щоби визволив дитину мою від хвороби тілесних та душевних очей наших. Господньою силою, милістю і благодаттю розжени Своїми молитвами святими до Бога морок темний гріхів наших.

Поспіши, о, свята Параскевіє, на поміч мені й дитині моїй, — разом зі мною випроси в Бога зцілення й відновлення душі і тіла. Щоб, за твоєю допомогою, ми з пітьми вийшли в світлі й силі віри істинної та діянь Божественних. Амінь.

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі злочинці обікрали церкву.

Як повідомляв портал "Знай.uа" священики і віруючі прийшли відбивати єпископа у поліції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що у Львові підсвітили два храми.