Аеропорт «Львів» не відновлюватиме пасажирські перевезення, через епідеміологічну ситуацію в Україні.

Про це повідомили у пресслужбі аеропорту, на сторінці у “Facebook”.

Так, у вівторок, 16 червня Міжнародний аеропорт «Львів» повідомив про скасування авіарейсів. Такі дії вони пояснили продовженням карантину в регіоні відповідно до постанови Кабінету Міністрів України.

аеропорт, фото Pxhere
аеропорт, фото Pxhere


“Аеропорт 16 та 17 червня 2020 року не здійснює прийом та відправлення повітряних суден, що виконують внутрішні та міжнародні пасажирські перевезення. Ми здійснюємо постійний моніторинг ситуації та сподіваємось на позитивні зміни та обставини, які дозволять прийняти рішення про прийом та відправлення повітряних суден найближчим часом”, — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що з понеділка, 15 червня, Україна мала відновити регулярні авіарейси за кордон. Але вже 16 червня з продовженням карантину скасували всі рейси у Києві. Наразі, невідомо коли ж відновляться регулярні авіаперельоти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аеропорт "Київ" подовжив карантин, але це не надовго

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пляжі Кирилівки заполонили туристи, карантин моря не перешкода - купальники проти масок

Також «Знай.ua» писав, що Відпочинок на курортах Азовського моря в 2020, скільки буде коштувати житло та харчування в розпал сезону