У Львові суд оштрафував хулігана, який на камеру трощив приміський поїзд.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що у Львові суд оштрафував Володимира Саноцького, який трощив приміський поїзд Львів-Сокаль. Після цього хлопець опублікував відео у мережі Instagram.

Скріншот із відео


Цей інцидент стався ще 8 березня, відомо, що мешканець села Тисовиця, що на Старосамбірщині, Володимир Саноцький разом з своїм другом повертались з футбольного матчу додому поїздом. Але згодом молодикам стало сумно, тому вони вирішили чимось зайнятись, і один з них попросив друга зняти на відео, як він трощитиме вікна у поїзді. Володимир Саноцький розбив склопакети у вагоні та тамбурі потяга, а відео потім опублікував у Instagram.

Скріншот із відео


Під час судового засідання Володимир Саноцький визнав свою провину та заявив, що був «під емоціями» після матчу. Завдану матеріальну шкоду «Львівській залізниці» (3,1 тис. грн) він відшкодував.

Дослідивши усі докази у цій справі, суддя Лідія Фарина визнала Володимира Саноцького винним у хуліганстві та оштрафувала на 8,5 тис. грн.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові у тролейбуса вибухнуло колесо, пасажири дивом не постраждали.

Знай повідомляв, що під Дніпром неадекватний чоловік кидався під колеса маршруток.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі на тролейбусній зупинці помер чоловік.