Наразі на Львівщині зберігається напружена епідеміологічна ситуація, тому поки що про пом'якшення карантину мова не йде.

Про це розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк в ефірі радіо "Львівська хвиля".

Так, станом на вівторок 16 червня у Львові та області є 3072 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. З них 639 осіб вже одужали, та 100 — померли. Через напружену епідеміологічну ситуацію в регіоні наразі пом'якшувати карантин не будуть.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


"Є динаміка зростання захворюваності коронавірусом. І прохання до всіх мешканців міста — дотримуватися правил карантину, ходити в масках, дотримуватися дистанції. Поки що про пом’якшення карантину не йдеться — все залежить від нашої самодисципліни. Якщо люди будуть у приміщеннях, магазинах без масок, будуть спілкуватися близько один з одним, то ми будемо наражати себе та інших на небезпеку.

Ви пам’ятаєте ті часи, коли люди чітко дотримувалися правил безпеки — динаміка ішла на спад", — розповіла Ірина Маруняк.

Наразі на Львівщині тестують велику кількість людей. Також вона зауважила, що по місту й надалі активно миють та дезінфікують під'їзди житлових будинків, дороги та тротуари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.