У Львові сталася дика НП, в машині виявили бездиханне тіло чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта 1”.

Так, стало відомо, що у понеділок, 15 червня, близько 20:30 на стоянці біля цирку по вулиці Городоцькій 83 в автомобілі виявили тіло чоловіка. На місце пригоди прибув наряд поліції та слідчі.

Фото “Варта 1”


Повідомляється, що тіло чоловіка перебувало в автівці марки “Chery”. Ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено. Чоловік знаходиться за кермом, прищіпнутий, швидше за все це був серцевий напад.

Фото “Варта 1”



Наразі остаточну причину смерті будуть встановлювати судмедексперти. Поліція та слідчооперативна група встановлюють усі обставини та причини смерті.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчанин припаркувався у стіну і прихопив "на пам'ять" дорожній знак, - копи оніміли від нахабства

Як повідомляє портал «Знай.uа» На копів спустили собаку і надавали їм по голові - перестрілка на українській дорозі

Також «Знай.uа» писав, що Львів’янин поскаржився на прострелене вікно квартири, копи ошелешили, - "То птах із пістолетом"