Захисник «Карпат» Владислав Дубінчак, у якого не так давно виявили коронавірус, нещодавно був помічений, коли розгулював у самому центрі Львова без маски в компанії з дівчиною.

Це фото оприлюднило шоу "ТаТоТаке". Пише sport.ua.

Ситуацію пояснив ведучий Сергій Болотніков. Так же зазначається, що фото було зроблено в минулу суботу, 13 червня, в 14:38.

"Але я не бачив офіційної інформації ні від Карпат, ні від Дубінчака, щоб хтось сказав, що він ще раз пройшов тестування і вже офіційно не хворий. Ми звичайно не вимагаємо від нього, щоб він сидів вдома на самоізоляції, але якщо ти кудись виходиш гуляти, то можна, принаймні, маску надягти? І не йти в самий центр міста", – сказав Болотніков в програмі "ТаТоТаке".

фото: скрін з Youtube-каналу «ТаТоТаке»
фото: скрін з Youtube-каналу «ТаТоТаке»

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про позитивний тест на коронавірус у Дубінчака повідомлялося 17 днів тому, а тому теоретично він відбув 14-денний карантин, відведений для самоізоляції. Однак проблема полягає в тому, що ані ФК «Карпати», ні сам Дубінчак не надавали широкої громадськості інформацію про остаточне одужання футболіста, з-за чого зробити однозначний висновок про відсутність небезпеки в таких прогулянках Дубінчака для оточуючих неможливо.

Послухати коментар ведучого і побачити фото Дубінчака можна у випуску починаючи з 26:12.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Футболісти "Карпат" залишили м'яч з-за китайського вірусу - скосив пів команди

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Ми – Карпати, ви – г**но”: Президент ФК "Карпати" Смалийчук зробив резонансну заяву

Також «Знай.ua» писав, що Матч "Карпат" і "Маріуполя" скасували через коронавіруса у гравців – "Розпущені по домівках"