13 червня 2020 року у селі Підгірці Бродівського району сталася трагедія — блискавка вбила 16-річного хлопця.

Як “Золочів.нет” повідомив начальник слідчого відділення Золочівського відділу поліції Андрій Рапа, за попередніми даними, 13 червня, близько 18 год у с. Підгірці 16-річний хлопчина випасав в полі худобу. Вдарила блискавка. Хлопець загинув.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області повідомили, що 14 червня о 12:08 год до рятувальників надійшло повідомлення про те, що 13.06.20 року близько 18.00 год в с. Підгірці Бродівського району під час випасання худоби в полі, блискавкою смертельно травмовано хлопця, 2004 року народження.

Нагадаємо, в ніч на 13 червня в Карпатах від удару блискавки загинув 26-річний турист зі Львова.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наголошується, що 12 червня в 22:35 до Осмолодського пошуково-рятувального відділення надійшло повідомлення про те, що під час сходження двох туристів зі Львова на гору Грофа в селищі Осмолода Рожнятівського району почалася гроза, в результаті якої вони втратили між собою зв'язок і розійшлися. Один з туристів прийшов на місце зустрічі, про яку вони заздалегідь домовилися. Втім, іншого не було.

блискавка
блискавка

Зниклого чоловіка шукали всю ніч і знайшли вранці на вершині Грофи без ознак життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Блискавка вразила нацгвардійців, які захищали президента від протестувальників

Як повідомляє портал «Знай.uа» Комаровський розповів про унікальний спосіб порятунку від будь-якої блискавки – "Коли ви чуєте…"

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом блискавка влучила у дитину, - стихія вбиває миттєво