В Карпатах загубився турист зі Львова який приїхав помилуватися красою гір.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Так, прикарпатські рятувальники цілу ніч шукали у Карпатах, неподалік Осмолоди Рожнятівського району, 26-річного туриста зі Львова. Відомо, що у п'ятницю, 12 червня двоє львів’ян підіймалися на гору Грофа поблизу Осмолоди. Коли почалася гроза, зв’язок між чоловіками обірвався, і вони розійшлися.

Карпати, скірншот із відео


Один із них, 22-річний юнак, прийшов в умовлене місце. Проте другий турист так і не добрався туди. О 23 годині хлопець повідомив рятувальникам про зникнення товариша.

Працівники Осмолодського та Івано-Франківського пошуково-рятувальних відділень шукали туриста цілу ніч. Станом на 6-ту годину 13-го червня чоловіка не знайшли. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.