У Львові буревій пошкодив на Личаківському кладовищі сімдесят пам’ятників.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що негода відобразилася й на Личаківському кладовищі у Львові. Через буревій повалено десятки дерев, потовчені надгробки та гробівці і захаращені проходи.

«Буревій пройшов тут таким коридором-дугою тому всі дерева на шляху, які впали і були пошкодженні це в межах того коридору, в інших секторах падінь навіть гілок немає», – зазначив директор музею «Личаківський цвинтар» Михайло Нагай.

Скріншот


Прибирати та відновлювати цвинтар від завалів будуть ще тиждень. Для того аби скульптури набули належного вигляду, деякі, особливо цінними займуться реставратори.

Зазначимо, що львівські комунальники вже другу добу прибирають повалені дерева та відновлюють обірвані дроти по усьому місту.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.