Львів'яни попереджають, що ходити на деяких вулицях міста небезпечно через газові трупи.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Лідія Конюх.

Так, стало відомо, що на вулиці Куликівська 10-а газову трубу, яка заважала забудовникам закатали у бетон. Це може призвести до нещасних випадків, тож там небезпечно ходити.


"Довго думали-гадали забудовники на Куликівській 10-а: що ж зробити з магістральним газопроводом! І знаєте, що придумали, щоб не плутався під ногами? – закатали в бетон! Ау! Охоронна зона такого газопроводу принаймні 5 метрів! З обох боків! ДСНС, охорона праці? Ні, не чули? Але якийсь там архітектор зговірливий попався, і забудовникам море по коліна – взяли закатали газову трубу в бетон! Ви уявляєте можливі наслідки? Якщо, не дай Боже, ця труба рвоне?", - пише львів'янка.

Фото: Лідія Конюх.


За словами львів'янки куратор цього будівництва пан Перець разом пані Цісак та Мелещенко раніше позивалися до суду на мешканців, які проживають поруч, щоб знесли гараж на прибудинковій території. Вони заявляли, що це небезпечно для місцевих жителів. Згодом вони перенесли газову трубу на безпечну відстань, проте згодом вона почала заважати забудовникам, і вони просто закатати її у бетон.

Фото: Лідія Конюх.


"Така закатка газової труби в бетон є вершиною цинізму і знущань з жителів довкола ще й том, що оцей так званий клубний будинок вони приблоковують до старого будинку з дерев’яними перекриттями. Мешканці згоди на приблокування не давали. В них дерев’яні перекриття і їх житло взагалі під загрозою! Під їх будинок, в якому мешкають люди вивели вентиляційні труби. Ну конденсат, то конденсат! Впаде, то впаде!.... Може газові служби нарешті звернуть увагу на це безчинство, адже це небезпека для густозаселеного мікрорайону", - зазначила львів'янка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скірншот

Нагадаємо, Знай повідомляв, що експерти розповіли, як заощадити на покупці квартири в Харкові.

Знай писав, що в Дніпрі зросли ціни на нерухомість.

Нещодавно Знай передавав, що стали відомі ціни на курортну нерухомість.