Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук оголосив про черговий відхід від депутатської діяльності.

Про це повідомляє LB.ua з посилання на джерела у партії "Голос".

Так, у четвер, 11 червня Святослав Вакарчук заявив про свій черговий відхід від депутатської діяльності. Таке рішення було спричинено кількома фактами. Зокрема, Вакарчук відмовився підписувати подання про негайне звільнення з МВС Арсена Авакова, що не сподобалось його однопартійцям. Проте вони назвали цю ситуацію суто "робочими дискусіями".

Святослав Вакарчук, скріншот: YouTube
Святослав Вакарчук, скріншот: YouTube


Проте наразі свою присутність у складі партії «Голос» Вакарчук зберігає. Крім того, у партії також пов’язують рішення Вакарчука з наближенням місцевих виборів. Начебто члени "Голосу вимагають більш чіткого позиціювання, чому початковий лідер партії перешкоджає.

Вакарчук не вперше покидає парламент за власним бажанням. У 2007 році на позачергових виборах до Верховної Ради Вакарчук був 15-м номером у списку "Нашої України - Народної самооборони", отримав депутатський мандат, але через рік добровільно склав повноваження.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Вакарчук віддав партію жінці: "Голос" очолила Кіра Рудик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вакарчук відхрестився від звинувачень та офшорів, - "Я сплачую!"

Також Знай.ua писав, що Лідер "Голосу" Вакарчук десятиліттями не платив податки: "Ви зобов'язані здати свій мандат".