У Львові після 33 діб життя під апаратом штучної вентиляції легень жінка почала самостійно дихати.

Про це повідомляє 5 канал.

Так, стало відомо, що у Львові після 33 діб життя з апаратом штучної вентиляції легенів хвора на коронавірус львів'янка почала дихати самостійно. 51-річна львів'янка потрапила в інфекційну лікарню з діагнозом двобічна пневмонія ще 28 квітня. Пізніше лікарі діагностували коронавірус.

Скріншот


Згодом стан жінки різко погіршився, її перевели до реанімації на штучну вентиляцію легень. Після того як львів'янка провели 33 доби на апараті ШВЛ вона почала самостійно дихати. Зараз її стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Інколи для полегшення дихання використовують кисневу маску.

"Вона була заінтубована та переведена на ШВЛ. Впродовж 2-3 тижнів її стан наближався до критичного. Але вдалося пролікувати прояви дихальної недостатності. Стан її стабільний, задишки немає, інколи потребує кисневої маски", – розповів завідувач відділення інтенсивної терапії Львівської обласної інфекційної лікарні Віктор Токарев.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі жвава бабуся поборола китайський вірус і відгуляла ювілей - в паспорті 90, в душі 25

Як повідомляє портал «Знай.ua»Харків'янка підхопила китайський вірус і замість лікарні потрапила в пекло - "Там навіть градусника не було"

Також «Знай.ua» писав, що У Броварах вихователька підхопила китайський вірус і заразила підлогу садка - терміново на карантин