На Львівщині бабця порізала ножем свого онука, захищаючи коханця.

Про це повідомили у пресслужбі комунікації поліції у Львівській області.

Так, стало відомо, що на Львівщині в одному із сіл Сокальського району, 58-річна жінка поранила ножем свого онука. Ця пригода сталася коли жінка розбороняла його та свого співмешканця.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


Правоохоронцям повідомили, що 8 червня в одному із сіл району був поранений 19-річний місцевий мешканець. Поліцейські встановили, що ушкоджень потерпілому завдала його 58-річна бабця, з якою вони проживали в одному будинку. Як з'ясувалося, вона намагалась розборонити онука та свого співмешканця, між якими виник конфлікт. Унаслідок чого вона нанесла онукові проникаюче ножове поранення.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років. Наразі триває досудове розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчанин припаркувався у стіну і прихопив "на пам'ять" дорожній знак, - копи оніміли від нахабства

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» На копів спустили собаку і надавали їм по голові - перестрілка на українській дорозі

Також «Знай.uа» писав, що Львів’янин поскаржився на прострелене вікно квартири, копи ошелешили, - "То птах із пістолетом"