Не довго у Львові трималася літня та тепла погода. Стихія знову піднесла львів'янам черговий сюрприз та обрушила на місто сильну зливу.

Про це повідомляє інформаційний портал “Четверта студія”.

Так, у Львові у середу, 10 червня, після ранкової ясної погоди, близько 13.00 розпочався сильний дощ. Злива буквально “накрила” центральну частину міста.

Скріншот


Також різка зміна погоди спостерігалася і в Сихівському та Франківському районі, там навіть випав незначний град.

У другій половині дня також очікується хмарна погода, місцями буде спостерігатися дощ. Можливий град діаметром 6-19 мм. Можливе короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с. Температура від +16 до+23.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.