Авіакомпанія Wizz Air запустить зі Львова рейс до чеського міста Пардубіце.

Про це повідомляє чеське видання Zdopravy.

Так, стало відомо, що угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air планує літати з Києва та Львова в місто Пардубіце (Пардубиці).

Відомо, що на початку червня авіакомпанія Wizz Air подала заявку до чеського Міністерства транспорту на виконання щоденних рейсів зі Львова в Пардубіце.

Wizz Air, скріншот: YouTube
Wizz Air, скріншот: YouTube


“У березні Wizz Air отримав право здійснювати рейси до Києва, але поки не використовує його. Авіаперевізник має можливість розпочати діяльність за певним маршрутом протягом шести місяців після прийняття рішення про надання прав на виконання рейсів, та набрання ним законної сили, тобто до вересня цього року “, – заявив прессекретар Міністерства транспорту Франтишек Джемелка.

Пардубіце — місто, яке розташоване на сході Чехії, на річці Ельба. Летовище міста розглядається лоукостерами, як альтернатива аеропорту чеської столиці.

Нагадаємо, раніше українка розповіла про труднощі, з якими зіткнулася через скасований рейс.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Польщі підрахували карантинних заробітчан.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що експрес до аеропорту "Бориспіль" знову почне роботу.