У Львові розшукують безвісти зниклого неповнолітнього хлопця який пішов з дому та не повернувся.

Про це повідомляє інформаційний портал Варта-1.

Так, у Львові шукають безвісти зниклого 16-річного Франківа Едуарда. Відомо, що хлопець вийшов з дому у суботу, 6 червня, близько 11:00 години. Матері хлопець розповів, що прямує допомагати другові лагодити автомобіль. Після цього хлопець перестав виходить на зв'язок. Наразі його місцеперебування не відомо, його телефон відімкнений.

Франків Едуард


Особливі прикмети зниклого: смуглий, ріст 172 см, худорлявий, волосся чорного кольору. Хлопець був одягнений у чорні спортивні штани, чорну куртку, зелену кофту на замок з капюшоном, майку синьо-білого кольору, кросівки фірми Adidas з чорно-оранжевою підошвою.

Якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Додамо, вчора повідомлялося, що в Харкові п'яту добу шукають 12-річну дівчинку зі шрамом на лобі, - пішла в парк і зникла.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.