У Львові обласна рада припинила існування двох лікарень.

Відповідні рішення депутати ухвалили на сесії у четвер, 4 червня, пише zaxid.net.

Так, стало відомо, що ОДА вирішала приєднати Львівську обласну лікарню відновного лікування, що на вулиці Кордуби до Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи, який розташований у Винниках.

А Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення, що на вулиці Короленка приєднають до обласного перинатального центру.

Львівська обласна державна адміністрація


«Припинити комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради «Львівська обласна лікарня відновного лікування» (м. Львів, вул. Кордуби, 4а) шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи» (Львівська область, Самбірський район, смт Дубляни, вул. Січових Стрільців, 11)», – йдеться у рішенні депутатів.

Таке рішення в ОДА прийняли через те, що заклади не можуть самостійно існувати через недофінансування на другому етапі реформи і їм бракує коштів навіть на зарплати.

Також зазначили, що аналогічне рішення планували прийняти і щодо Львівської обласної лікарні відновного лікування № 3, що у Соснівці, та приєднати її до госпіталю ветеранів війн та репресованих у Винниках, однак під час обговорення цю лікарню вилучили з переліку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічну українку, батьки благають про допомогу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, вбита горем мати благає врятувати сина.

Також Знай. ua писав, що дворічного українця вбиває страшна хвороба, потрібна трансплантація.