Львівський депутат подарував Андрію Садовому "золотий душ" як символ безвідповідальності та безсистемності.

Про це повідомляє інформаційний портал Leopolis.news.

Так, стало відомо, що депутат Львівської міської ради Андрій Рікота подарував міському голові Львова Андрієві Садовому "золотий душ". Такий подарунок депутат зробив меру Львову, як символ "безвідповідальності, безсистемності та символ зловживання владою".

Депутат подарував Садовому золотий душ


Подарунок Андрій Рікота вручив Андрієві Садовому під час засідання сесії. Депутат нагадав, що на встановлення душових кабін у Львівській міській раді із бюджету витратили 750 тис. грн, тобто приблизно 30 тисяч доларів.

"Це виглядає як демонстративна та цинічна маніпуляція коштами міста, можна сказати крадіжка. Відповідальність за це безпосередньо на міському голові. Не на якомусь чиновникові чи управлінцеві, а на Андрієві Садовому. Певно, той душ мав би бути золотим. Можливо, золотий унітаз там запланували. Я нагадаю, що у Януковича був золотий батон, а вам, напевно, треба золотий душ", – сказав Андрій Рікота.

У свою чергу мер Львова Андрій Садовий заявив, що цей подарунок треба передати у музей міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові подешевшає опалення - коли гаманцях містян стане легше

Як повідомляє портал «Знай.uа» Комунальні тарифи у 2020: як зміниться вартість світла, води та опалення в Україні

Також «Знай.uа» писав, що Львів'яни тицьнули Садового носом у плаваючі зупинки, які мер не помічав роками