На Львівщині сталася жахлива ДТП, “Volkswagen Passat” не впорався з керуванням та врізався у відбійник.

Про це повідомляє інформаційний портал "Варта -1".

Так, стало відомо, що у Львові у вівторок, 2 червня близько 22:00 сталася аварія зі смертельними наслідками. Ця дорожньо-транспортна пригода сталася в селищі Красів, траса М-06.

Фото Варта -1


Відомо, що водій автомобіля “Volkswagen Passat” не впорався з керуванням та врізався у відбійник. На місце пригоди прибув наряд патрульної поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото Варта -1


Медики встановили що відбійник наскрізь прошив авто, внаслідок чого водію відірвало пів тулуба. Працівникам "швидкої" лише довелося констатувати смерть водія.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото Варта -1


Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автофіксація порушень – як використовувати камери собі на користь і оскаржити штраф.

Як повідомляв портал Знай.uа, за перші 17 годин роботи система відеофіксації порушень правил дорожнього руху в Києві зафіксувала понад 35 тисяч випадків.

Також портал Знай.uа писав, що киянин відскіпався смішним штрафом за їзду по зустрічній при копах, українці обурюються – "Порушуй – не хочу".