Вчора, 1 червня, о 14:19 год., у Сихівському районі міста Львова, на проспекті Червоної Калини, 85, сталася аварія, в якій померла людина.

Про це повідомляла "Варта 1".

Як стало відомо згодом, то мешканець міста Львів 1952 року народження, під час керування автомобілем “Форд Ескорт” втратив свідомість та зіткнувся з стовпом. Чоловік помер в кареті швидкої медичної допомоги при транспортуванні до лікарні. Ймовірна причина смерті – інфаркт.

джерело: "Варта1"
джерело: "Варта1"

За словами очевидців, ДТП сталося на пішохідному переході поруч пр. Червоної Калини, 85, де 68-річний водій не впорався з керуванням автівки та помер в кареті швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

джерело: "Варта1"
джерело: "Варта1"

Керуючи автомобілем Ford Escort, водій не впорався з керуванням та наїхав на металеву огорожу. Під час доставлення водія до лікарні, він помер в кареті швидкої допомоги”, — розповів речник патрульної поліції Володимир Півовар.

Як розповідають очевидці події,то під час руху водію стало погано за кермом.

джерело: "Варта1"
джерело: "Варта1"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі старенький "Жигуль" протаранив елітний Bentley - дуже боляче, особливо водієві копійки

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Хмельниччині коп збив на смерть жінку і "умив руки" - діти залишилися без мами

Також «Знай.uа» писав, що Під Дніпром вантажівка зім'яла легковик в консервну банку, молода пара загинула на місці - вижила тільки дитина