Діти із селища Галівка у Львівській області вкотре намагаються привернути увагу чиновників до бездоріжжя. Цього року вони посадили картоплю прямо на дорозі та ще й зняли про це кліп.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Ідея виникла раптово, каже десятирічний Вадим. Дорогою проїхав грейдер, а після цього пройшов дощ, після чого автошлях розмило ще більше. Те як садили картоплю, знімали на мобільний телефон.

"Дівчата копали ямки, ми з Васьою садили бульбу. Трохи відпочили, дівчата закопували ямки", - розповідає мешканець села Галівка Вадим Форманюк.

Приміром, два роки тому вони пливли по затопленій дорозі до школи на автомобільній камері. Та відтоді нічого не змінилося.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Дорослі дітей підтримують, бо від чиновників, кажуть, користі менше. Люди вже 12 років добиваються ремонту. Місцеві скаржаться, що через поганий стан дороги у села чимало проблем.

"Дорога повністю зруйнована під час повені 2008 року. Згорів будинок, не доїхала пожежна машина. Я не кажу, за швидку допомогу, бо вони просто не доїдуть", - розповідає мешканець села Галівка Іван Платок.

Чиновники тим часом не дають ніяких прогнозів, коли дорогу довжиною 13 км відремонтують - кажуть, на це треба мінімум 270 млн грнивень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни просять Кернеса "воскресити" вбиту дорогу - на асфальт плювали десятиліттями

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі зливою змило вулицю разом з дорогою - комунальники Філатова "плавають" в багнюці

Також «Знай.uа» писав, що Відсутність нормальних доріг вже не новина, але цими фото все ще можна вразити українців