Діти із селища Галівка у Львівській області вкотре намагаються привернути увагу чиновників до бездоріжжя. Цього року вони посадили картоплю прямо на дорозі та ще й зняли про це кліп.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Ідея виникла раптово, каже десятирічний Вадим. Дорогою проїхав грейдер, а після цього пройшов дощ, після чого автошлях розмило ще більше. Те як садили картоплю, знімали на мобільний телефон.

"Дівчата копали ямки, ми з Васьою садили бульбу. Трохи відпочили, дівчата закопували ямки", - розповідає мешканець села Галівка Вадим Форманюк.

Приміром, два роки тому вони пливли по затопленій дорозі до школи на автомобільній камері. Та відтоді нічого не змінилося.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дорослі дітей підтримують, бо від чиновників, кажуть, користі менше. Люди вже 12 років добиваються ремонту. Місцеві скаржаться, що через поганий стан дороги у села чимало проблем.

"Дорога повністю зруйнована під час повені 2008 року. Згорів будинок, не доїхала пожежна машина. Я не кажу, за швидку допомогу, бо вони просто не доїдуть", - розповідає мешканець села Галівка Іван Платок.

Чиновники тим часом не дають ніяких прогнозів, коли дорогу довжиною 13 км відремонтують - кажуть, на це треба мінімум 270 млн грнивень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни просять Кернеса "воскресити" вбиту дорогу - на асфальт плювали десятиліттями

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі зливою змило вулицю разом з дорогою - комунальники Філатова "плавають" в багнюці

Також «Знай.uа» писав, що Відсутність нормальних доріг вже не новина, але цими фото все ще можна вразити українців