На Львівщині планують зробити капітальний ремонт дороги Східниця – Верхнє Синьовидне . Про це повідомили на сайті прозорих закупівель Prozorro.

Біля Східниці на Львівщині планують оновити ділянку дорожнього полотна довжиною у п'ять кілометрів на відрізку від Східниці у напрямку Тустані. Ремонт дороги обійдеться державі у 156,9 мільйонів гривень. З огляду на цю інформацію вартість ремонтних робіт на одному кілометрі ділянки складе 32 мільйони гривень.

Замовник зобов'язує підрядника встановити нове дорожнє покриття, а також облаштувати кювети та водозбірні труби, відремонтувати два мости, нанести нову розмітку та встановить дорожні знаки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У конкурсі брали участь ТОВ "Автомагістраль-Південь" із пропозицією на 188 тис. грн дорожчою, та ТОВ "Онур конструкціон інтернешнл", які і перемогли у тендері.

Прибуток компанії за виконання капітального оновлення дороги складе 1,8 мільйона гривень. Це - 1,1 % від суми закупівлі. На заробітну плату робітникам виділено 9,2 мільйони гривень, тобто 5,8 %.

Нагадаємо, що найбільш розбиту дорогу знайшли в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі продовжили ще на рік перекриття тротуару на одній з вулиць міста, все це пов'язано з проведенням ремонтних робіт.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві через монтаж прольоту Шулявського мосту обмежать роботу транспорту.