Мер Львова Андрій Садовий опублікував 31 травня на сайті НАЗК декларацію про доходи своєї родини у 2019 році. Такі декларації зобов’язані публікувати усі посадовці місцевого самоврядування і державних органів влади.

Про це пише zaxid.net.

Андрій Садовий задекларував трохи більше мільйона гривень доходу за 2019 рік, які він отримав як зарплату на посаді мера Львова. Сім’ї Садового належить будинок площею 660 м2 у Львові разом з прибудинковою тариторією сукупною площею трохи більше 1000 м2. І будинок, і земля належать родині Садових з 2012 року.

У власності сім’ї є також дві автівки – мінівен Merсedes-Benz Viano 2012 року і Škoda Kodiaq 2017 року, за другий автомобіль виплачують кредит.

Андрій Садовий з дружиною, фото: Главком
Андрій Садовий з дружиною, фото: Главком

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сукупний річний дохід дружини мера Катерини Кіт-Садової у 2019 році склав 7,1 млн грн, в тому числі 2,4 млн грн як зарплата у ПрАТ «ТРК Люкс» і майже 4,7 млн грн дивідендів від діяльності компанії.

Нагадаємо, що Катерина Кіт-Садова є основним співвласником медіахолдингу ПрАТ «ТРК Люкс», куди входить 24 телеканал, радіостанції «Люкс» та «Максимум», а також низка онлайн-видань, зокрема і ZAXID.NET.

Як випливає з декларації Садового, станом на кінець 2019 року на рахунках у «ПриватБанку» і «УкрСибБанку» родина зберігала 2,4 млн грн. Його родина також володіє готівковими коштами 10 тис. доларів США і 150 тис. грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Елітна нерухомість і поїздка в Оман за рахунок дружини — Зеленський оприлюднив податкову декларацію

Як повідомляє портал «Знай.uа» Гарно жити не заборониш - спікер Разумков оприлюднив декларацію, позаздрить кожен

Також «Знай.uа» писав, що Заробив 250 тисяч гривень, а задекларував – 10 мільйонів: Єрмак явив українцям свої королівські статки