Дрогобицьким відділенням поліції ГУНП України у Львівській області розшукується 30-річна жінка, яка пішла з дому разом зі своїми трьома маленькими дітьми і досі про її місцезнаходження нічого не відомо.

Про це повідомила Ольга Марцинюк, старший інспектор Стрийського ВП ГУНП у Львівській області на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

“Коваленко Ірина Іванівна, 01.05.1990 р.н., жителька м. Дрогобич, 29.05.2020 року близько обіду вийшла з дому разом із своїми трьома малолітніми дітьми та не повернулась, місцезнаходження її не відоме. ” – написано у повідомленні.

За наявною в поліції інформацією жінку бачили під вечір 29 травня в місті Стрий по вулиці Чорновола, поблизу міської поліклініки.

Прикмети Ірини: зріст 167 см, на вигляд 26-30 років, худорлявої тілобудови, волосся світле довжиною нижче плечей. Одягнена в червону болонову куртка з капюшоном, сині джинси класичного пошиття, чорні кросівки марки «Nike».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прикмети дітей: хлопчик (Микола) віком 8 років, зріст 130 см, худорлявої тілобудови, волосся світле.
Одягнений в зелену куртку з капюшоном, сіру кепку із синім дашком, червоні кросівки, сині джинси.

Хлопчик (Андріан) віком 6 років, зріст 110 см, середньої тілобудови, волосся світле.
Одягнений в синю болонову куртку з капюшоном, сіру кепку із вишневим дашком, сірі кросівки, сині джинси.

Дівчинка (Яна) віком 2 місяці, була в дитячому візочку кремового кольору на 4-х колесах.

Всім кому відоме місцезнаходження матері з дітьми, просять повідомляти за телефонами: 102, або 380967822413; 380974561282.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові матір розшукує сина, що пішов гуляти до лісу, - "Жодного сліду…"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Франківчанина другу добу розшукують із водолазами та кінологами, - "Пішов до лісу, і з кінцями…"

Також «Знай.uа» писав, що У Києві безслідно зникла 11-річна принцеса, батько благає про допомогу, - "Востаннє засікли у метро"