У Сокалі на Львівщині від коронавірусу помер старший фельдшер підстанції швидкої допомоги Кріль Роман Йосипович. Про це передає Львівська міська рада. Чоловік близько 40 років працював у службі екстреної медичної допомоги.

Пацієнт протягом тижня боровся з коронавірусом за своє життя та перебував в лікарні у край важкому стані.

Помер Роман Йосипович у 8-ій міській клінічній лікарні. Чоловікові було 70 років. В лікарню поступив 18 травня. У пацієнта був підтверджений діагноз інфікування коронавірусною інфекцією. Серед захворювань пацієнта — двобічна пневмонія з важким перебігом, двобічний спонтанний пневмоторакс, ішемічна хвороба серця, дифузний кардіосклероз та інші супутні захворювання.

медики, скріншот з відео
медики, скріншот з відео

"З сумом повідомляє про передчасну смерть Кріля Романа Йосиповича, старшого фельдшера підстації екстреної медичної допомоги Сокаль. Близько 40 років Роман Йосипович віддав роботі у службі екстреної медичної допомоги.
Протягом тижня наш колега боровся з коронавірусною інфекцією, перебуваючи в лікарні у вкрай важкому стані, проте врятувати його не вдалось",- повідомили у Львівському областному цетрі екстренної медичної допомоги на сторінці у Фейсбук.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Нагадаємо, станом на ранок, 1 червня на Львівщині загалом коронавірусну інфекцію виявлено — у 1700 осіб, 56 людей померло. 421 пацієнт одужав. За вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 436 ПЛР-тестів, з яких 31 — позитивний (з них — 15 це мешканці Львова).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчанка померла на руках у доньки, "відфутболена" лікарями - "Посиніла, задихалася і..."

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Франківську помер відомий медик - врятував сотні пацієнтів, а себе не зміг

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі помер легендарний лікар-інфекціоніст — врятував безліч життів