У Львові судді звільнили від адміністративної відповідальності водія, якого затримали за нетверезе кермування, оскільки за свого парафіянина вступився священик. Про це розповіли у ТСН.

Зазначається, що священнослужитель аргументував своє прохання тим, що затриманий є гарним парафіянином і вносить свій вклад у будівництво церкви.

Напередодні правоохоронці зупинили автомобіль винуватця, помітивши, що він не увімкнув поворот. Виявилося, що водій авто-порушника перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння – 54-річний чоловік ледве міг триматися на ногах. Поруч із ним у салоні знайшли порожню пляшку від горілки.

Перевірка на «Драгері» показала, що рівень алкоголю перевищений у два десятки разів. За фактом порушення було складено протокол, справу скерували до суду. Однак у процес втрутився священик, який взяв чоловіка на поруки.

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після цього водій був визнаний винним, проте звільненим від адміністративної відповідальності: у нього не забрали водійське посвідчення та не стягнули штраф у 10 тисяч гривень.

Коментувати ситуацію журналістам священик відмовився навідріз.

Нагадаємо, раніше У Львові підсвітили два храми, ніби Бог посміхається - чарівні кадри з висоти.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Відбере ПЦУ в МП Києво-Печерську лавру? Зеленський дав відповідь.

Також «Знай.ua» писав, що Російський священик прокляв всіх, хто закриває церки і назвав епідемію неіснуючою.