У Львові через малу кількість громадського транспорту люди змушені годинами стояти у черзі, щоб дістатися у потрібне місце.

Про це у спільноті "Варта-1" написала львів'янка Наталя Берко.

Так, у Львові вже з 8:00 люди стоять у метрових чергах до громадського транспорту, щоб дістатися на роботу. Такі черги можуть доходити до 50 метрів, а то більше. Містяни скаржаться, що можуть дістатися до роботи лише об 11 годині, при тому, що робочий день починається в 9:00.

Скріншот



"Рясне 1 і 2 вдячне керівництву ЛМР за можливість добратися на роботу об 11.00 год., беручи до уваги що робочий день на 09. 00 год. простоявши в ось таких чергах.

Вулиця Шевченка перекрита, дороги на Левандівку немає, а найгірше, що немає достатньої кількості транспорту враховуючи кількість людей, що проживають у даному районі!", - зазначає львів'янка .

При цьому місцеві жителі просять керівництво ЛМР звернути на це увагу, оскільки людям складно діставатися до роботи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові водій тролейбуса з поліцейськими запустили лапи в гаманець пенсіонерці, закінчилося погано - "в кроці від інсульту"

Як повідомляє портал Знай.uа В Дніпрі маршрутки тріщать по швах від потоку пасажирів - в Філатова зважилися на несподіване ноу-хау

Знай.uа писав, що Битком набиті автобуси і ніякого "шахового порядку" - маршрутників спіймали на грубих порушеннях