На Львівщині можуть посилити карантинні заходи через пандемію коронавірусу.

Про це в ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів” заявив керівник Львівського обласного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації Андрій Васько.

Так, у четвер, 28 травня Андрій Васько зазначив, що у Львові можуть бути посилені карантинні заходи. Проте це буде залежати тільки від динаміки поширення захворюваності.

Скриншот


"Цілком можливо, що у Львові певні обмежувальні заходи можуть бути посилені. Все залежатиме від динаміки захворюваності. Карантинні заходи були послаблені, але прогнозовано, що у кінці травня – на початку червня буде пік коронавірусу на території Львівської області", - зазначив чиновник.

Варто відзначити, що за минулу добу у Львівській області зафіксували 70 нових випадків зараження коронавірусом. Загалом на Львівщині лабораторно підтверджено 1 513 випадків коронавірусної інфекції, з яких 48 осіб померли, а 335 хворих вже одужали.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше Медики психлікарні Павлова у Києві повстали проти жебрацьких зарплат, так жити не можна - "Лікуємо душі за копійки"

Як повідомляв портал Знай.ua, Українці жахнулися "закуліссям" київської лікарні, час писати некрологи - "потонув в реанімації".

Також Знай.ua писав, що У Києві спалахнула Олександрівська лікарня, де лікують хворих китайським вірусом - підозрюють підпал.