У Львові розшукують безвісти зниклих двох братів, які вийшли з дому та не повернулися.

Про це у спільноті "Варта-1" написав Ігор Зінкевич.

Так, у Львові розшукують неповнолітніх братів Кучменди Віталія Івановича, 2004 року народження та Кучменди Назарія Івановича, 2007 року народження. Відомо, що у четвер, 28 травня вони вийшли з дому та не повернулися Наразі про їх місцеперебування нічого не відомо.

Прикмети неповнолітнього Кучменди Віталія Івановича: зріст 1,70 см, волосся світло-русе, худорлявий. Хлопець був одягнений у світло-сіру куртку, штани кольору хакі та чорні кросівки.

У Львові розшукують безвісти зниклих братів


Прикмети неповнолітнього Кучменди Назарія Івановича: зріст 1,70 см, волосся світло-русе, худорлявий. Зниклий був одягнений у темно-сірі спортивні штани, кофту з намальованими вовками, чорні кросівки.


Якщо ви бачили цих хлопців чи знаєте щось про їх місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за телефоном 063-14-78-459. Важлива будь-яка формація, адже на кону життя та здоров'я хлопчиків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

[embed]https://www.facebook.com/igor.zinkevych/posts/3072726992780905?__cft__

Нагадаємо, в Дніпрі розшукується чоловік, який виїхав на заробітки, та так і не повернувся.

Як повідомляв портал Знай. uа в Дніпрі пропала 43-річна жінка.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі через три місяці пошуків знайшли зниклого хлопця.