Для Львівських лікарень мають закупити 10 карет швидкої допомоги.

Так, у четвер, 28 травня під час позачергової сесії Львівської міської ради депутати голосуватимуть за низку важливих питань для Львова. Саме через це, мер Львова Андрій Садовий в ранковому ефірі на радіо «Люкс FM» закликав всіх депутатів прийти та проголосувати за такі важливі питання, передає портал "То є Львів".

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


"Ми хочемо купити 10 нових машин "швидких" для нашої лікарні швидкої медичної допомоги. Ті карети швидкої допомоги, які сьогодні є в місті, вони не є міські, а обласні, і вони не дуже доброї якості. Також хочемо купити томограф для нашої дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика. Сесія буде важлива для міста, тому прошу всіх депутатів прийти.", - розповів Садовий.


Зазначимо, що на минулому засіданні депутати не проголосували за рішення про зменшення кількості працівників у мерії.

"Нам потрібно економити кошти, адже поступлення за квітень впали на 135 млн грн, за травень прогнозуєм мінус 170 млн грн. Це дуже великі недопостачення, і нам їх треба чимось компенсовувати. Нам потрібні кошти на функціонування міста", — наголосив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа