На пішому переході “Шегині-Медика”, який знаходиться на українсько-польському кордоні, організувалися величезні черги з українських заробітчан.

Про це повідомляє інформаційний портал "ukraine-live"

На пішому переході “Шегині-Медика” тисяч українців буквально штурмують кордон. Піший прохід тут безкоштовний, а за проїзд авто треба заплатити по 50-100 доларів. Таким чином, в черзі люди змушені стояти мінімум по 5-6 годин.

Черги на кордоні, фото: Дмитро Бенюк


Українські заробітчани говорять, що поляки суворо оглядають особисті речі пішоходів і перевіряють документи.

"Польські прикордонники забирають по 5-10 чоловік групами, відразу на місці перевіряють температуру і адресу проходження карантину (тільки для тих, хто їде на роботу). Коли заходиш всередину, на сам паспортний контроль – перевіряють багаж зі стандартними питаннями: сигарети / алко / сало / м’ясо “, – зазначають заробітчани.

Черги на кордоні, фото: Дмитро Бенюк


Відзначимо, що за минулі вихідні пункт пропуску “Шегині-Медика” перетнули більше 4,5 тисячі осіб.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні в період карантину катастрофічно зросло безробіття

Також Знай.ua писав, Чехія увімкнула зелене світло українським заробітчанам - візовий процес відновлено.